Vali Deniz, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Vali Deniz, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

25.08.2014 21:54  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde Ardahan'da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ve üniversite sınavını dereceyle kazanan 15 öğrenci ile öğretmen ve velilerini makamında kabul etti.

Öğrencileri gösterdikleri başarı dolayısıyla kutlayan Deniz, bu yıl Ardahan'ın gerek lise gerekse de üniversite sınavında önemli bir başarı sağladığını, sağlamaya da devam edeceğinden ümitli olduğunu söyledi.

Öğrencilerden milli ve manevi değerlerine sahip çıkmalarını isteyen Deniz, şunları kaydetti:

"Eldeki verilere baktığımız zaman Ardahan'ın geçmiş yıllardaki eğitimdeki durumunu kabul etmek maalesef mümkün değil. Bu nedenle ilk geldiğimiz günden beridir bunu nasıl çözeriz diye bir düşünce içerisine girdik. Onun gayret ve çabasını gösteriyoruz. Önümüzdeki yıllarda hep beraber daha fazla çalışarak, daha performanslı öğrenciler Ardahan'dan çıkaracağımızı ümit ediyoruz."

"KALKINMA EĞİTİMLE MÜMKÜN OLUR"

Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesi tamamen eğitimdeki başarısıyla mümkün olduğunu belirten Deniz, şöyle devam etti:

"Kalkınmış ülkelerin temel özelliğine baktınız zaman, eğitime önem veren, bilgiye sahip, sahip olduğu bilgiyi teknolojiye çevirebilen ülkeler olduğunu görüyoruz. Bu alanda müthiş de bir rekabet vardır. Hiçbir ülke başka bir ülkenin gözyaşına bakmıyor. Şimdi günümüz dünyasında asıl mücadele bilgi savaşıdır. Önümüzdeki yıllarda bilgiye kim hükmedecekse, o diğer ülkelerin çok önüne geçecektir. Onun için, sizlerin donanımlı, bilgili, kültürlü, milli ve manevi değerlere sahip olması her şeyin üstündedir. Hayatta asla pes etmek yok, mücadele edeceğiz. Bu başarılarınızı katlayarak, ileride daha fazla başarılı olacağınızı düşünüyorum."

Başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Deniz, çeşitli hediyeler vererek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Deniz, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Deniz, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement