Vali Deniz, Beşiri İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz, Beşiri İlçesini Ziyaret Etti

Vali Deniz, Beşiri İlçesini Ziyaret Etti

Vali Ahmet Deniz, Batmanın Beşiri ilçesinde incelemelerde bulunarak, kamu kurumlarını ziyaret etti.

26.08.2016 14:55

Batman Valisinden ilçe gezisi

Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesini gezdi.

İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz'e; İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu eşlik etti.

İlçe hükümet konağı bahçesinde, Vali Yardımcısı ve Beşiri Kaymakam Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz, Kaymakamlık makamına geçerek, ilçe yöneticilerinden yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı.

VALİ DENİZ, İLÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİ, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret ederek, halkla bir araya gelen Vali Deniz, bir çay bahçesinde, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Deniz, Son dönemlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinerek, ülkemizde huzur ve güvenin tesis için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. Huzur ve güvenin tesisi için işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayan Vali Deniz, "Huzurun olmadığı yerde hizmetin de, yatırımın da bir önemi kalmıyor. Biz birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve güveni tesis ettiğimiz sürece hizmet ve yatırımlara daha kolay ulaşma imkanı buluruz. Sizlerin huzurunu sağlamak için her türlü mücadeleyi devam ettireceğiz" diye konuştu.

İLÇE DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Deniz, esnaf ziyaretinin ardından yapımı tamamlanan Beşiri Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

15 yataklı ilçe devlet hastanesinin hizmete açılması için son hazırlıkların yapıldığını belirten yetkililer, 5 uzman doktor, bir diş hekiminin görev yapacağı hastanede 24 saat ilçe halkına acil sağlık hizmetinin verileceğini ifade ettiler.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, kurum yöneticileri ile bir süre sohbet ederek, yöneticilerden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Deniz, inceleme ve ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Deniz, Beşiri İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement