Vali Işın, Askerlerle Karavana Yemeği Yedi - Son Dakika
Güncel

Vali Işın, Askerlerle Karavana Yemeği Yedi

Ağrı Valisi Musa Işın, askerlerle birlikte karavana yemeği yedi, çocukları gördüğü yerde makam aracından inerek onlara hediye dağıttı.

28.08.2015 15:01

Kaymakamlık önünde Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Işın, kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Engin Yalçın'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakamlık makamında ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Işın, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adliye Sarayını ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Resul Narin'i makamında ziyaret eden Vali Işın, buradan Patnos Belediyesine geçerek bir süre Patnos Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay'la görüştü.

Daha sonra Jandarma Komando Alay Komutanlığı'na geçen Vali Işın, askerlerle birlikte öğle yemeği yedi.

Askerlerle bir süre sohbet eden Vali Işın, daha sonra Patnos ve Tutak İlçe Jandarma Komutanlıkları, Aktepe ve Doğangün Karakollarını ziyaret etti.

Vali Işın, ziyareti boyunca çocukları gördüğü yerde makam aracından inerek çocuklara çeşitli hediyeler dağıtırken, birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Vali Işın'a, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Işın, Askerlerle Karavana Yemeği Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement