Vali Karaloğlu Mevsimlik İşçilerle İftar Açtı - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu Mevsimlik İşçilerle İftar Açtı

Vali Karaloğlu: "Bu akşam, ortalama 1000 km. uzaktan, helal rızıklarını alın terleriyle kazanmak için evlerini terk ederek, çadır ortamında kalan siz tarım emekçileriyle iftar soframızı paylaşmak istedik." dedi.

02.07.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, bu Ramazan ayında da mevsimlik tarım işçileri ile aynı iftar sofrasını paylaşmadan geçmedi. Mustafakemalpaşa İlçesi, Koşuboğazı Mahallesinde gerçekleşecek iftar öncesi, Güllüce ve Çeltikçi Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Karaloğlu, kendisine eşlik eden Bursa'da ki Kurum Müdürleriyle, tespit ettiği sorunları birinci ağızdan çözüm getirmek suretiyle yine farkını ortaya koydu.

Daha sonra Koşuboğazı Mahallesinde ki İftar programına geçen Vali Karaloğlu burada yaptığı konuşmada: "Değerli dostlar Ramazan ayını vesile kılarak her akşam başka iftar sofralarında toplumumuzun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalışıyorum. Bu akşamda ortalama 1000 km. uzaktan, helal rızıklarını alın terleriyle kazanmak için gelerek, evlerini terk ederek çadır ortamında kalan siz tarım emekçileriyle iftar soframızı paylaşmak istedik. Geçtiğimiz ramazan ayında da yine çeşitli ilçelerimizde ki mevsimlik tarım işçilerimizle beraber iftar açmış ve sorunlarını dinlemiştik. Yine bu senede sizlerin sorunlarını aynı zamanda gidermek ve dertleşmek için buradayız. Bir takım sıkıntıları da arkadaşlar bizlere ilettiler. Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve Mustafakemalpaşa Belediyemiz kanalıyla en kısa sürede elektrik ve bir takım sosyal ihtiyaçlardan kaynaklı bu sorunları gidermek için çalışacağız. Ben bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, birliğimizin, beraberliğimizin devam etmesini Allah'tan niyaz ediyorum. İnşallah bu mübarek ay hatırına, İslam coğrafyasında ki kan ve gözyaşı en kısa sürede diner." dedi.

Konuşmaların ardından, aileleriyle birlikte düştükleri hayat mücadelesinde, çocukluklarını unutan minik yavrular, Vali Karaloğlu'nun verdiği hediyeler ile çok mutlu oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu Mevsimlik İşçilerle İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement