Vali Karaloğlu'ndan Beşiz Bebek Sahibi Çifte Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu'ndan Beşiz Bebek Sahibi Çifte Ziyaret

BURSA (AA) Bursa Valisi Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile beşiz bebek sahibi olan Yılmaz ailesini hastanede ziyaret etti.

14.02.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA (AA) Bursa Valisi Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile beşiz bebek sahibi olan Yılmaz ailesini hastanede ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bebeklerin dünyaya geldiği özel hastaneye giden Karaloğlu, Başhekim Op. Dr. Mustafa Esgin, Yeni Doğan Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Birgül Mutlu ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Nuray Kuzukıran'dan anne Hatice Yılmaz ve bebekleri hakkında bilgi aldı.

Karaloğlu, anne ve bebeklerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Hatice ve Fatih Yılmaz çiftini tebrik eden Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Temennimiz odur ki beş bebeğimiz de sağlıklı bir şekilde buradaki yoğun bakımdaki süreçlerini tamamlarlar ve anneleriyle beraber evlerine çıkarlar. Babanın bir kızı daha var, böylelikle altı kız babası bir vatandaşımız oldu. İnşallah hem çocukların bakımı hem de işsiz olan babaya iş bulma konusunda gerekli yardımları bundan sonra da yapmayı planlıyoruz. Çocuklarımız inşallah sağlıkla büyürler diye temenni ediyorum."

Böyle bir güzelliği yaşattığı için Allah'a hamdettiklerini vurgulayan baba Fatih Yılmaz, "Hem bizim mutluluğumuza ortak oldukları için hem de şahsıma iş ve yardım konusunda verdikleri destekten ötürü Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bebeklerin isimlerini eşimle birkaç ay öncesinden düşünmeye başlamıştık. İlk bebeğimizin adını kendisine duyduğumuz hayranlıktan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rahmetli anneleri Tenzile hanımın adını verdik. Diğer kızlarımıza ise sırasıyla Hira Nur, Havva, Rabia ve Berfin isimlerini verdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu'ndan Beşiz Bebek Sahibi Çifte Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement