Vali Sabahattin Öztürk, Okul İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Sabahattin Öztürk, Okul İnşaatını İnceledi

Vali Sabahattin Öztürk, Okul İnşaatını İnceledi

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Lisesi okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

14.10.2013 14:39

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Nazlı- İrfan Önal İmam Hatip Lisesi okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Hayırsever İrfan Önal ve Osman Önal ile birlikte Tefenni yolu üzerinde yapımı devam eden 24 derslikli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İnşaatların gidişatı hakkında bilgi alan Vali Öztürk, "Korkuteli'de hayırseverlerin eğitime olan katkıları devam ediyor" dedi.

Eğitime pozitif bir ayrımcılık yaptıklarını belirten Vali Öztürk, "Hem idare tarafından hem de hayırseverler tarafından yapılan yatırımlarla yapısal alandaki ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Bunun yanında Korkuteli ilçemizde de hayırseverlerimizin eğitime olan katkıları devam ediyor. Hayırsever İrfan Önal, daha önce de 16 derslikli Osman Önal İlkokulu yaptırmış daha sonra Annesi Meryem Önal ve Oğlu adına birer yurt yaptırarak eğitime destek vermiş. Şimdi de Eşi Nazlı Önal ve İrfan Önal adına bir imam Hatip Lisesi yaptırıyor. Kendisine eğitime olan desteği nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yapılacak okul ile Korkuteli'deki derslik açığının önemli oranda kapanacağını vurguladı.

Hayırsever İrfan Önal ise "Babam, Annem ve oğlum adına okul ve yurtlar yaptırdığını dile getirerek, "Şimdi de eşim ve kendi adıma bir imam hatip ortaokulu yaptırıyoruz. İmam hatip liseleri bizim için değerli. Burada yetişenlere en güzellerini yapmak için elimden geleni yapacağım" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Sabahattin Öztürk, Okul İnşaatını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement