Vali, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

Vali, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile birlikte şehit polis Ozan Özen'in annesi Emine ve babası Metin Özen'e taziye ziyaretinde bulundu.

16.07.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile birlikte şehit polis Ozan Özen'in annesi Emine ve babası Metin Özen'e taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta açıklama yapan Vali Baruş, şöyle dedi:

"Ülkemizin birliğine, devletimizin huzuruna kastetmek isteyen Fettullahçı Terör Örgütü diye bilinen hainlerin saldırıları sonucu çok kardeşimizi şehit verdik. İstanbul Pendik Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Ozan Özen kardeşimiz de bu şehitlerimizden biri. Ailesinin acısını paylaşmak için kendilerini ziyaret ettik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimiz ve milli iradeyi temsil eden tüm kurumlarımız dimdik ayakta. Vatanımıza kastedenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz."

Darbe girişimi ardından başlatılan soruşturmalara da değinen Vali Baruş, "Şu anda Bolu'da gözaltına alınan yok. Ancak Bolu 2'nci Tugay Komutanı Hakkari'de gözaltına alındı. Bundan sonraki prosedürü savcılar takip edecektir. Suçluların suçlarını ortaya çıkararak gerekli işlemleri yapacaktır. Vatandaşlarımız birlik, beraberlik içinde olduğu sürece onlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement