Vali Taşkesen, Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Güncel

Vali Taşkesen, Gözyaşlarını Tutamadı

Vali Taşkesen, Gözyaşlarını Tutamadı

Tokat'ta yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra Mardin'e atanan Vali Mustafa Taşkesen, veda töreninde gözyaşlarına boğuldu.

11.06.2014 12:35  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son valiler kararnamesi ile Mardin'e atanan Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'e veda etmek isteyen bürokratlar ve vatandaşlar valilik önüne adeta akın etti. 7'sinden 70'ine her yaştan insanın vedalaşmak için geldiği törende, sevgi evi öğrencileri "Yolunuz açık olsun Vali baba, Betül anne sizi unutmayacağız" şeklinde açtığı pankart açtı.

MANZARA KARŞISINDA DUYGULANDI

Eşi Betül Taşkesen'le makam aracından inen Vali Taşkesen, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Taşkesen, Tokat'tan ayrılmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Önemli bir Anadolu şehrinde çalışmaktan onur duyduğunu ifade eden Vali Taşkesen, "Bu teveccühü hak etmedik. Çok kısa süren bir çalışmamız oldu. Ondan dolayı erken ayrılmak zorunda kaldık onun hüznünü yaşıyoruz. Ama biz devlet memuruyuz mutlaka gidecektik ama biraz erken olmasının bir hüznü var. Kısmet kader böyle imiş. İnşallah biz adil bir şekilde hukukun üstünlüğünü önde tutarak çalışmaya çalıştık. İnsanlarla gönül bağı kurmaya çalıştık. Vatandaşımızın sevincini bayram bildik, hüznü ile hüzünlendik. Herhalde ondan dolayı hemşehrilerimiz böyle teveccühte bulunuyor. Demek ki biz çalışma felsefemizi gösterebilmişiz" diye konuştu.

HÜZÜNLE EL SALLADILAR

Vali Taşkesen'in eşi Betül Taşkesen de gösterilen ilgiye teşekkür ederek Tokatlıların artık Mardin'de bir kapısı olduğunu söyledi.Vali Taşkesen, daha sonra valilik önünde bekleyen vatandaş ve bürokratlarla vedalaştı. Duygusal anlar yaşanan vedalaşma sonunda Vali Taşkesen, makam aracının kapısından iki oğlu ile birlikte Tokatlılara el sallayarak kentten ayrıldı.

Vali Mustafa Taşkesen, Tunceli Valiliği görevinden ayrılırken de göz yaşlarına hakim olamamıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Taşkesen, Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement