Vali Toprak Doğanşehir'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak Doğanşehir'de İncelemelerde Bulundu

Vali Mustafa Toprak, Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

04.10.2016 10:30

Vali Mustafa Toprak, Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, ilçeye gelişinde Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Belediye Başkanı Vahap Küçük ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında, Kaymakam İnan'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlarla ilgili brifing alan Toprak, Doğanşehir ilçesine yapılacak cezaeviyle ilgili Cumhuriyet Savcısı Cemal Karatepe ile görüştü.

Karatepe'nin bin kişilik T tipi kapalı ve 400 kişilik açık cezaevinin Yolkoru Mahallesi'nde tahsis edilen yaklaşık 834 bin metrekare büyüklüğündeki bir arsa üzerine yapılacağı bilgisini vermesi üzerine Vali Toprak, mevcut cezaevlerinin koşullarının iyileştirmesi amacıyla yeni cezaevleri yapıldığını belirtti.

Hiç kimsenin gönlünün yeni bir cezaevi yapılmasını istemeyeceğini ifade eden Vali Toprak, hayatın bir gerçeği olarak insanların suç işlediğini ve bu suçlarının karşılıksız kalmaması gerektiğini kaydetti.

Vali Toprak, Doğanşehir ziyareti kapsamında inşası tamamlanma aşamasına gelen Doğanşehir İlçe Müftülüğünün 5 katlı hizmet binası, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı olduğu belirlenen ve Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen öğrenci yurduyla inşaat halindeki bir başka yurt binasında da incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Toprak Doğanşehir'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement