Vali Tuna Huzur Evi Ziyaretinde Terör Hakkında Konuştu - Son Dakika
Güncel

Vali Tuna Huzur Evi Ziyaretinde Terör Hakkında Konuştu

Vali Tuna Huzur Evi Ziyaretinde Terör Hakkında Konuştu

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, asla kamu düzeninin bozulmasına izin vermeyeceklerini, bunun bu şekilde bilinmesi gerektiğini belirterek "Devletimizde bu konuda gereken tedbirleri kararlılıkla almıştır" dedi.

25.07.2015 17:03

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, asla kamu düzeninin bozulmasına izin vermeyeceklerini, bunun bu şekilde bilinmesi gerektiğini belirterek "Devletimizde bu konuda gereken tedbirleri kararlılıkla almıştır" dedi.

Eskişehir'de bir huzur evini ziyaretinde gazetecilerin son günlerde artan terör olayları ile Eskişehir'in genelinde ve vilayet çevresinde güvenlik önlemleriyle ilgili gelen bir soruya yanıt veren Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, "Maalesef terör dediğimiz hadise, terör örgütleri özellikle çağımızın bir belası ve her zaman bir şekilde değişik amaçlara alet olabiliyorlar. Bunların içerisinde işin farkında olmayan gençler olabildiği gibi bu işin bilincinde olan ama dışarıyla bağlantılı bir takım servislerle bağlantılı kişiler var onların yönlendirmesi var. Son zamanlarda ülkemizi bazı şeylere çekmeye çalışan veya kaos çıkarmaya çalışan bir oluşum zaten gündemde herkesin gözü önünde cereyan ediyor" dedi

"KAMU DÜZENİNİN BOZULMASINA KESİNLİKLE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Asla kamu düzeninin bozulmasına izin vermeyeceklerine ifadelerinde yer veren Vali Güngör Azim Tuna, "Devletimizde bu konuda gereken tedbirleri kararlılıkla almıştır. Hem sınır aşan operasyonlar anlamında üzerine düşeni yapıyor hem de içeride kaos çıkarmaya çalışan ve maalesef ittifak yapmaya çalışan kişiler. Bunlarda bu oyunun bir parçası olarak kaos çıkaramaya çalışıyorlar. Biz bunları görüyoruz, izliyoruz ve kesinlikle tabii ki bunun istismar edilmesine bazı temel hak ve özgürlüklerin kullanarak fırsat vermeyeceğiz. Kamu düzeninin bozulmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bunu bu şekilde insanımızın bilmesi lazım. Eskişehir'de tabii ki bu ülkenin bir parçası" şeklinde konuştu.

"DEVLETİN GÖREVİNİ YAPMASINI BEKLEYEN İNSANLARA KARŞI BİR BORCUMUZ VARDIR"

Devlet olarak Eskişehirlilere karşı borçlu olduklarını, bu borcunda kamu düzenini korumak olduğunu söyleyen Vali Tuna konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizim vilayetimizde yaşayan yüz binlerce namuslu, dürüst, devletin görevini yapmasını bekleyen insanlara karşı bir borcumuz vardır. Borcumuz kesinlikle kamu düzenin bozulmasına izin vermemektir. Üç beş tane çapulcunun çıkıp bu düzeni bozmasına izin vermeyeceğiz. Bunun bu şekilde bilinmesi lazım. Arkadaşlarımız tedbirlerini aldı. Görevlerini yapıyorlar. Tabii ki öncelikle bu işi anlatarak, ikna ederek, yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyerek yani temel hak ve özgürlüklerini kullanma şekli bellidir. Barışçıl bir şekilde gösteri yürüyüşü yapmak isteyen, basın açıklaması yapmak isteyenlere diyecek bir şeyimiz yok zaten. Onlara zaten bizde dokunmuyoruz yapıyorlar gidiyorlar. Amacı ortalığı karıştırmak sağa sola zarar vermek, kimliğini gizleyecek şekilde kendini kamufle ederek sokaklara çıkarak ortalığı dağıtmak isteyenlere derhal gereken yapılacaktır ve adli makamlara teslim edilecektir." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Tuna Huzur Evi Ziyaretinde Terör Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement