Vali Yavuz, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Yavuz, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Muş Valisi Seddar Yavuz, ‘halk buluşmaları’ kapsamında düzenlediği toplantı ile vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

24.08.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valisi Seddar Yavuz, 'halk buluşmaları' kapsamında düzenlediği toplantı ile vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Vali Seddar Yavuz'a, Vali Yardımcısı Ali Sakar ve kurum müdürleri eşlik etti. Vatandaşların tek tek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Yavuz, devletin insanlara hizmet etmek üzere kurulmuş bir organizasyon olduğunu söyledi. Vatandaşların sorunlarının çözümü için gerekli hassasiyetlerin gösterildiğini ifade eden Vali Yavuz, "Devlet insanlara hizmet etmek üzere kurulmuş bir organizasyondur. Bu anlamda devletin en önemli görevi vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermesidir. Son yıllarda devlet olarak ciddi bir gelişim ve değişim yaparak, emreden ve buyuran devletten vatandaşların sorunlarına eğilen, onlara bir ideoloji ve kalıp dayatmaktan çok insanları olduğu gibi kabul eden bir devlet anlayışına geçtik" dedi.

Devletin vatandaşını mutlu ettiği ölçüde kıymetli ve değerli olduğunun altını çizen Vali Yavuz, "Dolayısı ile devlet organizasyonunda görev alan tüm görevlilerin hedefi; hizmet ettiği kesimleri memnun etmesi, onların sorunlarını en kısa sürede çözüyor olmasına bağlıdır. Bizde vatandaşlarımızın sorunlarını çözdüğümüz ölçüde işimizi iyi yaptığımızı, vatanımızı ve milletimizi çok sevdiğimizi anlayıp idrak ederiz" ifadelerini kullandı.

Ardından vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Yavuz, sorunlarını dinleyerek ilgili kurum idarecilerine sorunların ve taleplerin çözümü noktasında talimat verdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement