Vali, Yeni Hizmet Binasını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali, Yeni Hizmet Binasını İnceledi

Vali, Yeni Hizmet Binasını İnceledi

Vali Şerif Yılmaz, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

26.08.2014 11:41

Vali Şerif Yılmaz, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Tavşanlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açılışı sonrası Vali Şerif Yılmaz, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Vali Şerif Yılmaz, buradaki konuşmasında, "Hastanemiz yeni hizmet binasını gezdikten sonra ülkemizin ve devletimizin sağlıkta geldiği noktayı gösteren en güzel örnekleri görmekteyiz. Hastaneyi gezerken artık insanımızın sağlık sektöründe birinci sınıf vatandaş olduğunun göstergeleri var. Bugün Türkiye'nin içinden ve dışından ben Vali olarak Hava Ambulans Uçağı için aracı olmuyorum, vatandaşlarımız 112 Acil Hizmetlerini ülkemizin neresinden ararsa arasın ihtiyaç olduğunda o bölgeye en yakın Hava Ambulans Uçağı hizmet veriyor ve benim bundan haberim olmasına da gerek kalmıyor. Bunu şunun için ifade ediyorum. Ülke olarak bugün geldiğimiz noktada Sağlıkta Dönüşüm Politikasının ne kadar etkin ve verimli olduğu, vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet verildiğini belirtmek istedim. İnşallah İlçelerimizde yapımı devam eden diğer hastane inşaatlarının en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını temenni ediyorum. Ben tekrar Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinin bu hale gelmesinde ve açılmasında başta Sayın Milletvekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimize ve ülkemize hastanemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi yeni hizmet binası hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Şerif Yılmaz daha sonra hastaneyi gezerek hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali, Yeni Hizmet Binasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement