Validen 'Adıyaman'da Işid Deposu Bulunduğu' İddiasına Yalanlama - Son Dakika
Güncel

Validen 'Adıyaman'da Işid Deposu Bulunduğu' İddiasına Yalanlama

Validen \'Adıyaman\'da Işid Deposu Bulunduğu\' İddiasına Yalanlama

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, IŞID'in Adıyaman'da silah deposunun bulunduğu iddialarının doğru olmadığını ve yaptıkları incelemelerde herhangi bir bulguya ulaşmadıklarını söyledi.

02.10.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, IŞID'in Adıyaman'da silah deposunun bulunduğu iddialarının doğru olmadığını ve yaptıkları incelemelerde herhangi bir bulguya ulaşmadıklarını söyledi.

Vali Mahmut Demirtaş, bazı medya kuruluşlarında yer alan Adıyaman'da IŞİD'e ait silah depolarının bulunduğu yönündeki haberleri yalanladı. Demirtaş, yazılı açıklamasında yayınlanan haberler üzerine inceleme başlattıklarını ancak herhangi bir bulguya rastlamadıklarını belirterek, "IŞİD terör örgütüne ait ülkemiz içerisinde yedi farklı ilde silah depolarının olduğu, bu illerden birisinin de Adıyaman ili olduğu şeklindeki haber ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'müze bağlı şube müdürlüklerince yapılan çalışmalar ile istihbari çalışmalarda dahil olmak üzere haberi doğrulayacak herhangi bir bilgi, belge veya delil tespit edilememiştir. Konu ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir. Ayrıca gazete haberinde yer alan ilimizden IŞİD terör örgütüne katılım olduğuna dair açıklamalar yer almaktadır. Bu konu ile ilgili çalışmalar yapılmış, geçmiş dönemde ilimizden Suriye ve çatışma bölgelerine giden şahıslar ile ilgili soruşturma başlatılmış, adli süreç devam etmektedir. Yapılan bu çalışmalarda şu ana kadar ilimizden IŞİD terör örgütüne katılım olduğuna dair tespit yapılamamıştır" dedi. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Validen 'Adıyaman'da Işid Deposu Bulunduğu' İddiasına Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement