Valilerden Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Valilerden Taziye Ziyareti

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile İzmir Valisi Mustafa Toprak, trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Harun Öztürk'ün İncirliova ilçesindeki ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

21.03.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile İzmir Valisi Mustafa Toprak, trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Harun Öztürk'ün İncirliova ilçesindeki ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile İzmir Valisi Mustafa Toprak, Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İncirliova Emniyet Müdürü Çetin Çokyiğit ile birlikte, önceki gün trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Harun Öztürk'ün evini ziyaret etti. İncirliova'daki Öztürk'ün evine gelen Ayyıldız ve Toprak, baba Şevket, anne Naciye ve kardeşi Hakan Öztürk ile görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.

Baba Şevket Öztürk, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonrası Vali Toprak ile Ayyıldız, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun beyin kanaması sonucu vefat eden annesi Ayfer Peynircioğlu'nun İncirliova Hürriyet mahallesindeki evini de ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

İzmir'de görev yapan polis memuru Harun Öztürk, İzmir-Aydın otobanı Söke Kavşağı'nda önceki gün kullandığı otomobilin başka bir otomobile çarpışmasının ardından devrilmesiyle yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Valilerden Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement