Valizini Aratmadı, Polise Direndi - Son Dakika
Güncel

Valizini Aratmadı, Polise Direndi

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tren Garında, X-Ray cihazında sinyal veren valizini aratmayan ve kendisinden kimlik isteyen polis ve güvenlik görevlilerine zorluk çıkartan şahıs tren garında paniğe neden oldu.

21.11.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Tren Garında, X-Ray cihazında sinyal veren valizini aratmayan ve kendisinden kimlik isteyen polis ve güvenlik görevlilerine zorluk çıkartan şahıs tren garında paniğe neden oldu.

Alınan bilgiye göre, İzmit Tren Garı'nda sabah saatlerinde gelen N.Ö. isimli şahıs, X-Ray cihazına bıraktığı valizinin sinyal vermesi üzerine durduruldu. Güvenlik görevlileri valizini açmasını ve kontrol edilmesi gerektiğini söyleyince N.Ö. buna izin vermedi. Yaşanan gelişmeler nedeniyle güvenlik görevlileri durumu polise bildirdi. Polis şahısın yanına gelerek kimlik göstermesini istedi ancak buna da karşı çıkan N.Ö. polise mukavemette bulundu. Bunun üzerine olay yerine takviye ekipler istendi. N.Ö. isimli şahıs gözaltına alınırken durumundan şüphelenilen valiz açık alanda bırakılarak etrafına güvenlik şeridi çekildi. Bu süre içinde N.Ö. polislerle tartışmaya devam ederken olay yerine bomba imha ekipleri istendi. Olay yerine gelen bomba imha ekiplerine çantasında herhangi bir patlayıcı bulunmadığını söyleyen N.Ö.'nün valizi ekipler tarafından kontrollü olarak açıldı. Yapılan aramada valizin içinden kitap, kıyafet ve demir çubuk çıktı. Görevlilere zorluk çıkartan ve mukavemete bulunan şahıs gözaltına alınarak Saraybahçe Polis merkezine götürüldü. Görevlilere zorluk çıkartan N.Ö. emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valizini Aratmadı, Polise Direndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement