Van-Çatak Yoluna Düşen Çığ Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Van-Çatak Yoluna Düşen Çığ Temizleniyor

Van-Çatak yoluna düşen çığ temizleniyor Çığın gelişini çeken vatandaşı diğer vatandaş böyle çekti Aynı bölgeye irili ufaklı 8 çığ daha geldiVAN - Van-Çatak yoluna düşen çığ, 2 iş makinesiyle temizlenmeye çalışılıyor Olay, geçtiğimiz cumartesi günü öğleden sonra Van-Çatak karayolunda ilçeye...

20.03.2017 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van- Çatak yoluna düşen çığ temizleniyor

Çığın gelişini çeken vatandaşı diğer vatandaş böyle çekti

Aynı bölgeye irili ufaklı 8 çığ daha geldi

VAN - Van-Çatak yoluna düşen çığ, 2 iş makinesiyle temizlenmeye çalışılıyor

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü öğleden sonra Van-Çatak karayolunda ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Elmacı Mahallesinde meydana gelmiş, yolu tamamıyla kapatan çığ yaklaşık 500 metrelik alanı kapladı. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü 111. Şube Şefliğine bağlı Görentaş Şantiye ekipleri, Van Büyükşehir Belediyesi ve Çatak Belediyesi, ekipleri olay yerine sevk edilirken, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asim Akgül, olay yerine gelerek inceleme yapmıştı. Aşırı akıntıdan dolayı yol tek şeritten ulaşıma açılırken, ekipler 3 günden bu yana 2 iş makinesi ile yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Çığın geldiği anda yoldan geçen vatandaşlar tarafından çekilen görüntünün yanı sıra başka bir vatandaşın hem gelen çığı, hemde çığı çeken vatandaşın yer aldığı görüntüler ortaya çıktı. Vatandaş hem görüntü çekiyor, hemde önünde çığı çeken vatandaşı uyarıyor.

Yaklaşık 3 gün içerisinde ise aynı güzergahta irili ufaklı 8 çığ daha düştü. Bu çığlar yol kenarına gelene kadar hızlarını kaybederek durduğu görülüyor.

Van-Çatak Yoluna Düşen Çığ Temizleniyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van-Çatak Yoluna Düşen Çığ Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement