Van'da 3 Kişinin Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Van'da 3 Kişinin Öldürülmesi

Van'da, 8 Nisan'da 3 kişiyi öldürdükten bir hafta sonra Gürpınar ilçesi kırsalında cesedi bulunan zanlının ölümüyle ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

29.09.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da, 8 Nisan'da 3 kişiyi öldürdükten bir hafta sonra Gürpınar ilçesi kırsalında cesedi bulunan zanlının ölümüyle ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 8 Nisan 2014'te silahla 3 kişinin öldürülmesi ve 3 kişinin yaralanması olayını gerçekleştirdikten bir hafta sonra Gürpınar İlçesi Dikbıyık kırsalında ölü bulunan M.S.E'nin faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Çalışmalar kapsamında, M.S.E'nin öldürülmesi olayına karıştığı tespit edilen 6 kişinin yapılan takip sonucu gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, bir av tüfeği ve bu silahlara ait 71 fişek ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Ayrıca, Vali Mithatbey Mahallesi Koçibey Caddesi'ndeki bir iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 kişinin de gözaltına alındığı vurgulanan açıklamada, "Şahısların daha önce de Van'da değişik tarihlerde meydana gelen 4 farklı çelik kasa hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Gözaltına alınan şahıslardan 2'si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van'da 3 Kişinin Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement