Van'da Başırılı Sporculara Giyim ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Güncel

Van'da Başırılı Sporculara Giyim ve Kırtasiye Yardımı

Van\'da Başırılı Sporculara Giyim ve Kırtasiye Yardımı

Van Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 300 başarılı sporcuya kırtasiye malzemesi, bot ve kışlık giyecek dağıtıldı.

09.12.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 300 başarılı sporcuya kırtasiye malzemesi, bot ve kışlık giyecek dağıtıldı. Van Valisi İbrahim Taşyapan dağıtım sonrası boks eldiveni giyerek, taktik ve kuralları hakkında sproculardan bilgi aldı.

Atletizm, boks, karate, tekvando, judo ve masa tenisi dallarındaki yaklaşık 300 başarılı sporcuya, Van Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından temin edilen kırtasiye malzemesi ve kışlık giyecek dağıtıldı. Dağtımlar Vali Taşyapan, Vali Yardımcısı Atif Çiçek, Gevaş Kaymakamı Nedim Akmeşe ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç tarafından yapıldı. Vali Taşyapan gençlerin daha iyi, daha konforlu ortamlarda spor yapılabilmesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Dağıtım sonrası Ferdi Sporlar Merkezi'nde incelemelerde bulunan Vali Taşyapan, bir süre antrenman yapan sporcuları izledi. Boks antrenmanı yapan sporcularla ringe çıkan Vali Taşyapan, boks eldiveni giyerek bu sporun taktik ve kuralları hakkında bilgi aldı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Başırılı Sporculara Giyim ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement