Van'da İki El Bombası Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Van'da İki El Bombası Ele Geçirildi

Van’da, polis tarafından yapılan çalışmalarda, iki el bombası, uzun namlulu 56 silah mermisi ele geçirildiVan Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Sağduyulu vatandaşların ihbarı ile il ve ilçelerde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi kapsamında PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışmaların devam ettiği" belirtildi.

27.04.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da, polis tarafından yapılan çalışmalarda, iki el bombası, uzun namlulu 56 silah mermisi ele geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Sağduyulu vatandaşların ihbarı ile il ve ilçelerde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi kapsamında PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışmaların devam ettiği" belirtildi.

Van emniyetinden yapılan açıklamada, bu çalışma kapsamında 27 Nisan 2016 günü İpekyolu ilçesinin Hacıbekir mahallesinde bir evin bahçesinde arama yapıldığı belirtilerek şöyle denildi: "Bahçede, 2 el bombası, 56 uzun namlulu silah mermisi, 1 uzun namlulu silaha takılabilen lazer pointer olduğu değerlendirilen materyal ele geçirildi. Vatandaşlarımızın artarak devam edeceğine inandığımız desteği ile birlikte daha güvenli bir Van için çalışmalara devam edilecektir." - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da İki El Bombası Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement