Van Kedilerine Otel Hizmeti - Son Dakika
Güncel

Van Kedilerine Otel Hizmeti

Van Kedilerine Otel Hizmeti

VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma Merkezi, nesli koruma altına alınan Van Kedileri için bünyesinde konaklama merkezi açtı.

17.08.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma Merkezi, nesli koruma altına alınan Van Kedileri için bünyesinde konaklama merkezi açtı. Tatile, iş seyahatine giden kedi sahiplerine günlük 10 liraya kiralanan odalarda kalan Van kedileri, merkezin her türlü hizmetinden de yararlanıyor. Van Kedisi Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Kaya, konuk olarak sadece Van kedilerini aldıklarını söyledi.

Van Kedisi Araştırma Merkezi, aldığı kararla merkez bünyesinde bir konaklama merkezi açtı. Tatil veya iş seyahatine giden kedi sahiplerine kiralanacak özel bölmelerde konaklayacak kedilere günlüğü 10 liraya yiyecek bakım hizmetiyle birlikte sağlık hizmeti de veriliyor. Van kedilerinin neslinin korunması için böyle bir adım attıklarını anlatan Van Kedisi Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Abdullah Kaya, şöyle dedi:

"Kedi sahipleri tatile iş seyahatine gittiklerinde akılları hep hayvanlarında kalıyordu. Bizde kedi sahiplerinin bu korkusunu bildiğimiz için kedi evi içinde bir yer oluşturduk. Burada kedilere otel konforunda yiyecek bakım hizmetiyle birlikte sağlık hizmeti veriyoruz. Bu hizmetin karşılığı olarakta günlük 10 liralık bir ücret alıyoruz. Şu anda merkezde bu şekilde konaklayan 6 kedi var. Ben buradan kedi sahiplerine gönül rahatlığıyla tatillerini yapmalarını diliyorum. Çünkü biz kedilere onlardan daha iyi bakıyoruz. Kediler de burada tatilin tadını çıkarıyor."

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Kedilerine Otel Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement