Van Veteriner Hekimler Odası Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika
Yerel

Van Veteriner Hekimler Odası Yeni Yerine Taşındı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Van Bölgesi Veteriner Hekimler Odası, yeni yerine taşındı.

24.09.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Van Bölgesi Veteriner Hekimler Odası, yeni yerine taşındı.

Van'da bir iş merkezinde düzenlenen açılışa katılan Türk Veteriner Hekimleri Birliği 2. Başkanı Ali Koç, bugün itibari ile 56 odadan 40'ının kendi mülkleri olduğunu, ilerleyen dönemlerde kalan 16 odayı da bu kervana dahil edeceklerini söyledi.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Van Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı ve YYÜ Veteriner Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Yakup Can Sancak ise odanın 1987 yılında kurulduğunu anımsatarak, o günden bu yana değişik yerlerde faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

Sancak, şöyle konuştu:

"Son 8 yıldır da üniversitede bu işi devam ettirdik. Sonunda bir mülkümüz oldu. Odamıza böyle bir yeri kazandırdık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu sanırım bütün meslektaşlarım yaşıyordur. Tabi kolay olmadı. Bilindiği gibi uzun zamandan beridir oda başkanlığını devam ettiriyorum. Bu artık son dönemim. Yeni dönemde aday olmayacağım. Böyle bir binayı odamıza kazandırdıktan sonra gitmenin de mutluluğunu yaşıyorum."

Açılışa YYÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Soygüder, YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, YYÜ Veteriner Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sancak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner ve veterinerler katıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van Veteriner Hekimler Odası Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement