17 Yaşındaki Genç Çarşı Ortasında Kalbine Sıktı, Vatandaşlar Kamera Şakası Zannetti - Son Dakika
3. Sayfa

17 Yaşındaki Genç Çarşı Ortasında Kalbine Sıktı, Vatandaşlar Kamera Şakası Zannetti

17 Yaşındaki Genç Çarşı Ortasında Kalbine Sıktı, Vatandaşlar Kamera Şakası Zannetti

Bursa'da 17 yaşındaki B.Y., eski sevgilisinin çalıştığı kuaför salonunun önüne gitti, genç kız cama çıktığı anda kalbine ateş ederek intihara teşebbüs etti.

04.05.2016 12:54  Güncelleme: 15:09

Bursa'da 17 yaşındaki bir genç, sevgilisinin çalıştığı kuaför salonunun önünde kalbine ateş ederek intihara teşebbüs etti. Vatandaşlar gencin kamera şakası yaptığını zannedip yanına yaklaşmazken kanlar içerisinde kalan genç 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.


MESAJ ATTI: BARIŞMAZSAN İNTİHAR EDERİM

Olay merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü Osmangazi Müftülüğü karşısında meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki B.Y. bir süre önce ayrıldığı sevgilisi V.A.'nın öğle saatlerinde cep telefonuna mesaj atıp barışmak istediğini aksi halde intihar edeceğini söyledi.


ESKİ SEVGİLİSİNİ ÇAĞIRIP KALBİNE SIKTI

Genç kızın mesaja cevap vermemesi üzerine V.A.'nın çalıştığı kuaför salonunun karşına gelen B.Y. eski sevgilisini arayıp cama çıkmasını istedi. Genç kız cama çıktığı anda yanında getirdiği tabancayı kalbine dayayan B.Y. bir el ateş edip intihar etti. Kanlar içerisinde yere yığılan genç, olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Kuaför V.A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


KAMERA ŞAKASI ZANNETMİŞLER

Öte yandan olaya tanık olan bazı vatandaşlar gencin silahı kalbine dayadığında şaka yaptığını, olayı kamera şakası zannettiklerini ve bu sebeple yanına yaklaşmadıklarını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


B.Y. nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 17 Yaşındaki Genç Çarşı Ortasında Kalbine Sıktı, Vatandaşlar Kamera Şakası Zannetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • demirören: bence salaklıktan öteye değil ben deliler gibi asık oldugum kız yakın arkadasımla kolkola gördüm ki arkadasım kızı sevidigimi biliyodu ama Allah sıgındım ve Azze ce Celle nin yardımıyla atlattım biz insan değil miyiz bizde acı cekıyoruz ama Allah ın verdiğini Allah alır kısa ve net 17 2 Yanıtla
  • MAHMUT: ölümüne sedva bu olsa gerek sizce 9 7 Yanıtla
    selma: bu uğurda ölümüne sevda olmaz Allah çocuklarımıza akıl fikir versin çok acı 9 7
  • Adimi yazayim mi: Ya olay adana oldu carpitmayin kardesim :) 7 4 Yanıtla
  • Mehmet aydin: Cahillik .gençlere dikkat etmemiz lazım çocukları boş bırakmanız lazim 9 2 Yanıtla
  • TC: Olumune sevda denmez ona zavalli denir..cumlemize akil fikir ver Allahim.zavallilarin taktii de bu oluyor.memlekette kiz mi yok.bir insanda utanma gurur yoksa hersey beklenir 10 1 Yanıtla
  • hasansisman8: ee kız barışmış mı bari ...!! 2 7 Yanıtla
  • ~Bora~: Değer miydi bir kız için çok yazık dünyan bu kadar mı küçük .. 8 0 Yanıtla
  • MEHMET HAN: AH ASLANIM DEĞER MİYDİ ,SENİ BU HALE GETİRENE ,GENÇ KANI İŞTE DURMUYOR YERİNDE 8 0 Yanıtla
  • kenan cenk: helal olsun. inşalaj ölmez. tavsan daağa küsmüş. dagın haberi yok. kocum degmez. aKILLI OL. KIMSE İÇİN 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement