Vatandaşlar Yeni Hatlardan Memnun - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlar Yeni Hatlardan Memnun

Vatandaşlar Yeni Hatlardan Memnun

Kocaeli’de ulaşıma kazandırılan yeni doğalgazlı otobüslerin hizmete girmesiyle açılan hatlar, vatandaşları memnun ediyor.

22.10.2015 11:04

Kocaeli'de ulaşıma kazandırılan yeni doğalgazlı otobüslerin hizmete girmesiyle açılan hatlar, vatandaşları memnun ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına kattığı 200 yeni doğalgazlı otobüsün 60'ı yollara koyuldu. Otobüslerin hizmete girmesiyle şehirde 4 yeni hat oluşturuldu. Körfez- Umuttepe yönündeki bu hatlar vatandaşları memnun ediyor. 195 No'lu Yukarı Hereke-Körfez-İzmit-Umuttepe hattı işe ve KOÜ Araştırma Hastanesi'ne giden vatandaşlar tarafından sıkça kullanılıyor.

195 No'lu hattı Yukarı Hereke'den işe gitmek için kullandığını belirten Halil Yazıcı adlı vatandaş, "Bu hattın hizmete girmesi çok iyi oldu. Bu bizim için velinimet. Yapanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun. Daha önce Yukarı Hereke'den işe gitmek için dört vasıta değiştirmek zorunda kalıyordum. Günde 20 TL yol parası veriyordum. Şimdi 4,80 TL'ye Yukarı Hereke'den Umuttepe'ye gidebiliyorum. Hem ucuz, hem kaliteli yolculuk yapıyorum" dedi.

Büyükşehir'in yeni ve modern otobüsleri, yolcular için konfor, güven ve kullanım kolaylığıyla öne çıkıyor. Kütüphaneli araçlar, vatandaşların yolculuk ederken kitap okuyarak, daha iyi vakit geçirmelerini sağlıyor. Kütüphanelerde Büyükşehir'in kültürel yayınlarının yanı sıra sevilen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu'nun kitapları yer alıyor.

Yeni otobüslerden 10 tanesi Körfez ilçede açılan 4 yeni hatta çalışmaya başladı. Körfez Kirazlıyalı, Çamlıtepe, Aşağı Hereke ve Yukarı Hereke mahallelerinden Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'ne çalışan hatlar vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlar Yeni Hatlardan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement