Vatani Görevlerini Yaparlarken Meslek Öğreniyorlar - Son Dakika
Yerel

Vatani Görevlerini Yaparlarken Meslek Öğreniyorlar

Vatani Görevlerini Yaparlarken Meslek Öğreniyorlar

Finike Halk Eğitimi Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğinde, birlikte görevli askerler için meslek edindirme kursu düzenlendi.

23.05.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finike Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerlere yönelik "İnşaat boyacılığı" kursu açıldı.

Finike'de Halk Eğitim Merkezi ile İlçe jandarma Komutanlığı tarafından meslek edindirme programları çerçevesinde kalorifer ateşçiliği kursundan sonra er ve erbaşlara yönelik "İnşaat boyacılığı" kursu düzenlendi.

Finike Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Doğan, yaptığı açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan 12 er ve erbaşın katılımıyla başlatılan kursa, yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Askerlerin vatani görevlerini yerine getirirken aynı zamanda iş sahibi olacaklarını ifade eden Doğan, kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceğini belirtti.

Doğan, Finike Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında açılan 192 kursta 4 bin 140 kursiyerin eğitim gördüğünü bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vatani Görevlerini Yaparlarken Meslek Öğreniyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement