Vekil İmam- Hatiplerden Diyanet-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vekil İmam- Hatiplerden Diyanet-Sen'e Ziyaret

Vekil İmam- Hatiplerden Diyanet-Sen\'e Ziyaret

Diyarbakır'da görev yapan Fahri Kur'an Kursu Öğreticileri ve Vekil İmam- Hatiplerden Diyanet-Sen Diyarbakır şubesine kadro talebiyle ziyaret gerçekleştirildi.

08.03.2016 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da görev yapan Fahri Kur'an Kursu Öğreticileri ve Vekil İmam- Hatiplerden Diyanet-Sen Diyarbakır şubesine kadro talebiyle ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette fahri görevlilerin iş yükünden bahseden ve kendilerine kadro verilmesi talebinde bulunan din görevlilerine, Diyanet-Sen Genel Merkezinin ve şubelerinin konuyla ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Ömer Evsen, son bir defa Fahri ve vekil görevlilere kadro verilmesinin gerektiğini, bunun için gerekli yerlerde girişimlerde bulunacaklarını, bu alımla beraber Diyanet camiasının ihtiyaç duyulan kadro açığının giderilebileceğini belirtti. Diyanet camiası içinde özellikle Kur'an Kursu Öğretmenlerinin önemli bir görev ifa ettiklerini belirten Evsen, toplumun yeniden inşasında Cami eksenli bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu, Cami ve kurs birlikteliğiyle beraber "Dindar nesil, temiz toplum"un ülkeyi geleceğe taşıyacağını söyledi.

Ziyaret, Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi adına gelen Fahri görevlilere Diyanet-Sen'in üyeleri için özel olarak hazırladığı MBSTS kitabının hediye edilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vekil İmam- Hatiplerden Diyanet-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement