Vergi Dairesi Başkanı Coşkuner, Malkara Tso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi Başkanı Coşkuner, Malkara Tso'yu Ziyaret Etti

Vergi Dairesi Başkanı Coşkuner, Malkara Tso\'yu Ziyaret Etti

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, Grup Müdürleri Mustafa Çelik ve Malkara Vergi Dairesi Müdürü Halime Doğan, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

28.11.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, Grup Müdürleri Mustafa Çelik ve Malkara Vergi Dairesi Müdürü Halime Doğan, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Başkan Yardımcısı Mehmet Evren Eren, Sayman Üye Nurdan Altay Güngör ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Yıldırım katıldı. Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin, Vergi Dairesi Başkanı Coşkuner'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

Başkan Bilgin, "Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu ile beraber sizleri aramızda görmekten son derece memnunuz. Buradan Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Sayın Abdullah Coşkuner'e teşekkür ediyorum. Herhangi bir sıkıntıda üyelerimiz ile ilgili herhangi bir isteğimiz, sıkıntımız olduğu zaman kendisiyle paylaşıyoruz. Bize yapılması gerekeni yapıyorlar. Çalışan personelle de Malkaralılar'la da diyalogları bakımından çok iyi olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Coşkuner ise, "Bizler sizin aynanınız" ifadelerini kullanarak Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 1 Ocak 2016'da devreye sokacağı, maliyet ve zamandan tasarruf sağlanmasını öngören Vergide Elektronik Tebligat Dönemi uygulamasına dair bilgilendirmede bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi Başkanı Coşkuner, Malkara Tso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement