Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na Sınavla Bin 500 Vergi Müfettişi Alınacak - Son Dakika
Ekonomi

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na Sınavla Bin 500 Vergi Müfettişi Alınacak

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı\'na Sınavla Bin 500 Vergi Müfettişi Alınacak

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na yazılı ve sözlü sınavla bin 500 vergi müfettiş yardımcısı alınacak Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na yazılı ve sözlü sınavla bin 500 vergi müfettiş yardımcısı alınacak.

05.08.2013 09:31

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na yazılı ve sözlü sınavla bin 500 vergi müfettiş yardımcısı alınacak Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na yazılı ve sözlü sınavla bin 500 vergi müfettiş yardımcısı alınacak.

Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na yazılı ve sözlü sınavla bin 500 vergi müfettiş yardımcısı alınacak. 7-8 Temmuz 2012 ve 6-7 Temmuz 2013 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavları'nda KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 75 ve üzeri puan alanlar başvuru yapabilecek. Giriş Sınavı önce test usulde yazılı, sonra da sözlü olarak gerçekleştirilecek. Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sözlü sınava giremeyecek.

-SINAV 7 EYLÜL'DE-

Giriş Sınavının yazılı bölümü 7 Eylül 2013 Cumartesi günü Ankara ve İstanbul'da tek oturum halinde yapılacak. Giriş Sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı yer ve sınav saatleri; e-Devlet portalı (www.turkiye.gov.tr), Maliye Bakanlığı (www.maliye.gov.tr) ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (www.vdk.gov.tr) internet sayfalarında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecek. Adaylar için ayrıca sınava giriş belgesi düzenlenmeyecek. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar Ankara'da sözlü sınava tabi tutulacak, sözlü sınav tarihi, yeri ve saati (www.maliye.gov.tr) ve (www.vdk.gov.tr) internet sayfalarında ayrıca ilan edilecek. Sınava katılacakların devlet memuru olma şartlarını karşılaması, sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olması (1 Ocak 1978 ve daha sonra doğanlar), en az dört yıllık lisans eğitimi veren Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya Endüstri Mühendisliği ile İşletme Mühendisliği Bölümlerinden ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından birini bitirmiş olması gerekecek. Adaylarda daha önce Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavına katılmamış veya en fazla iki kez katılmış olma şartı da aranacak.

-BAŞVURULAR 12 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK-

Başvurular 12 Ağustos 2013 Pazartesi günü başlayıp 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü saat 17: 30'da sona erecek.Adaylar Giriş Sınavına Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının internet sayfasındaki Başvuru Formu'nu doldurmak suretiyle başvuracak. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na Sınavla Bin 500 Vergi Müfettişi Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement