Verimlilik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Verimlilik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 3. Verimlilik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

22.10.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 3. Verimlilik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Sağlık Tesisleri 3. Verimlilik Değerlendirme Toplantısı, Arapgir Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, Arapgir İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Vahap Boztepe, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Kurt, Mali Hizmetler Başkanı Mücahit Düzsöz, Genel Sekreterlik uzmanları ve hastane yöneticileri katıldılar.

Toplantının açış konuşmasını yapan Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Orhan, Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı sağlık yöneticilerini Arapgir ilçesinde ağırlamaktan dolayı memnuniyetini belirterek, başarılı bir toplantı olmasını temenni etti.

Açılış konuşmalarının ardından Verimlilik Karnesi Gösterge Kartları RV-05-1 hakkında bilgilendirme ile sağlık tesislerinin 2015 yılı ilk 9 aylık karne puanlarının sunumu Verimlilik Birimi Uzmanı Abdulkadir Turan tarafından yapıldı.

Toplantının bitiminde Doç. Dr. Hilmi Ataseven, "Birliğimize bağlı sağlık tesislerimizin yöneticileriyle gerçekleştirmiş olduğumuz 3.Verimlilik Değerlendirme Toplantısını organize eden arkadaşlara teşekkür ederiz. Bu toplantımız sağlık tesislerimizin hangi aşamada olduğunu görmemize ve gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz için yol haritası belirlememize vesile oldu. Bu toplantılarımızı bundan sonra düzenli olarak diğer ilçelerimizde de gerçekleştirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Verimlilik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement