Vezirköprü Adliyesinde Tayini Çıkan Personele Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü Adliyesinde Tayini Çıkan Personele Veda Yemeği

Vezirköprü Adliyesinde tayini çıkan personele veda yemeği düzenlendi.

28.08.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vezirköprü Adliyesinde tayini çıkan personele veda yemeği düzenlendi.

Taşhan'da düzenlenen veda yemeğine, Vezirköprü Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Selahattin Büluğtekin, İcra Müdürü Hasan Dal, İlçe Seçim Müdürü Mustafa Çetinkaya, Ağır Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Ömer Faruk Arslan, Denetim Serbestlik Şube Müdürü Ramazan Kurtça, adliye personeli ve avukatlar katıldı.

Yemeğin ardından adliye personeli tarafından alınan hediyeler tayinleri çıkan, İcra Müdür Yardımcısı Ali Erkan Kaya ve Seçim Müdürlüğü Katibi İbrahim Türk'e  verildi.

Vezirköprü İcra Müdür Yardımcısı iken Malatya İcra Müdür Yardımcılığına atanan Ali Erkan Kaya, "Vezirköprü'de görev yaptığım süre boyunca tüm adliye personeli arkadaşlarımı ve vatandaşları kırmadan çalışmaya özen gösterdim. Vezirköprü'de unutamayacağım hatıralarım ve dostlarım oldu. Her şey için teşekkür ederim Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

Amasya Seçim Müdürlüğüne tayini çıkan Seçim Katibi İbrahim Türk ise kendisini artık bir Vezirköprülü olarak gördüğünü bu yüzden ilçeden ayrılıyor olmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Amasya'da bir eviniz daha oldu kapımız sizlere her zaman açık, hepinize teşekkür ediyorum Allah'a emanet olun"  diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vezirköprü Adliyesinde Tayini Çıkan Personele Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement