Vezirköprü'de Alparslan Türkeş Anıldı - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü'de Alparslan Türkeş Anıldı

Vezirköprü\'de Alparslan Türkeş Anıldı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 19. yılında Ülkücüler tarafından anıldı.

05.04.2016 09:20

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 19. yılında Ülkücüler tarafından anıldı.

Vezirköprü Ülkü Ocakları tarafından belediye önündeki açık alanda yapılan anma etkinliğine Vezirköprü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tolga Yeniler ve çok sayıda Ülkücü genç katıldı. Merhum Alparslan Türkeş'i anlatan fotoğraf sergisinin yanı sıra vatandaşlara sorulan sorulara doğru cevap verenlere Kur'an-ı Kerim, Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" adlı kitabı, milli ve manevi içerikli çeşitli kitaplar dağıtıldı ve tatlı ikramında bulunuldu.

19 yıl önce Türk tarihinden bir yıldızın kaydığını ifade eden Vezirköprü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tolga Yeniler, Alparslan Türkeş'in sadece bir parti lideri olmadığını, tam bir dava adamı olduğunu, siyasi arenada dini siyasetten ayrı tutmaya özen gösteren devlet adamı olduğunu söyledi. Bu etkinliği onun yolunda ve fikirlerinde yürümek ve farkındalık oluşturmak için düzenlediklerini vurgulayan Yeniler, Türkeş'in fikirlerini yaşatacaklarını ve kutlu davayı gelecek nesillere aktaracaklarını dile getirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vezirköprü'de Alparslan Türkeş Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement