Vileda, Çocuk Şehri Minopolis'te - Son Dakika
Güncel

Vileda, Çocuk Şehri Minopolis'te

Vileda, Çocuk Şehri Minopolis\'te

Türkiye'deki hanımların temizlikteki en büyük yardımcısı olan Vileda, şimdi miniklere temizlik alışkanlığı kazandırmak için çocuk şehri Minopolis'te…

02.09.2014 11:53  Güncelleme: 14:15

Çocukların tematik istasyonlarda eğlenerek yetişkinlerin dünyasını deneyimledikleri Minopolis'te özel bir istasyon kuran Vileda, burada miniklere temizliğin inceliklerini öğretiyor. Vileda'nın temizlik kovaları ve temizlik bezlerini kullanarak istasyonda temizlik yapan minikler, rol oynama aktiviteleri ile eğlenirken öğreniyor.

Vileda, Minopolis'te çocuklarla da buluşuyor.

Vileda'nın çocuk şehri Minopolis'teki istasyonunu her gün birçok çocuk ziyaret ediyor. Minopolis, 4-14 yaş grubundaki çocukların gerçek bir şehrin simüle edilerek yaratıldığı bir ortamda meslekleri ve mesleklere ilişkin temel bilgileri öğrendikleri, hayata geçirdikleri bir şehir. Uygulama süreci, eğlence aktiviteleri ile destekleniyor. Çocuklar şehre girdiklerinde kariyer merkezinin destek ve yönlendirmesi ile polis, itfaiyeci, inşaat mühendisi, güzellik uzmanı, doktor, kimya mühendisi gibi birçok mesleği eğlenerek uygulayabiliyor. Bu meslek uygulamalarından kazandıkları paraları ise süpermarket, sanat akademisi, pizzacı, hediyelik eşya mağazası gibi birçok noktada harcayabiliyor. Yaşayan ekonominin çocuklar için simüle edildiği şehirde gerçek hayatı bir yetişkin gibi deneyimlemelerine imkan veren Minopolis, çocuk gelişiminde ve eğlence alanında çığır açan yeni bir sistem olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vileda, Çocuk Şehri Minopolis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement