Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'den Kısa Kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli, yapımı devam eden yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

20.05.2016 17:40

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli, yapımı devam eden yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Viranşehir İlçe Koordinatörü Milli ile beraberindekiler, Buğday Pazarı yolunda devam eden çalışmaları inceledi, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milli, yaptığı açıklamada, yolun en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

İlçenin modern ve rahat bir yollara kavuşması için çalışmalar yürütüklerini ifade eden Milli, şöyle konuştu:

"Biz, esnaflarımızın ve halkımızın sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Bu sorunları en aza indirmek için çalışıyoruz. Bu yol çalışması tüm halkımıza hayırlı olsun. Çalışma sezonumuz geldi, tüm yaz halkımıza hizmet için çalışacağız. Buğday pazarı yolu bittiği gibi Viranşehir 200 Yataklı Devlet Hastanesi yolu içinde çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız."

Bahçelievler İmam Hatip Okulu, Şanlıurfa'yı temsil edecek

Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Orta Okulu, Uluslararası Arapça Hikaye Canlandırma Yarışması'nda Şanlıurfa'yı temsil edecek.

Okul müdürü Fethi Yıldırım, yaptığı açıklamada, Ankara'da düzenlenecek yarışmada öğrencisi Nur Elsaleh'ın Şanlıurfa adına yarışmaya katılacağını söyledi.

Yarışmanın gelecek hafta olacağını belirten Yıldırım, "Başarımız, tesadüf değil, öğrencimiz Elsaleh'a çok başarılı. İnanıyorum ki, oradan da dereceyle dönecektir. Şanlıurfa'yı en iyi şekilde Ankara'da temsil edecek. İlçemiz adına iyi bir başarı olan bu Türkiye birinciliğini inşallah elde eder ve bu başarıyla ilçeye döneriz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement