Viranşehir Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Viranşehir Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları Başladı

Viranşehir Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları Başladı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesine kısa bir süre kala Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü “Haydi Gençler Viranşehir Gençlik Merkezi’ne"sloganı ile gençlere çağrıda bulundu.

03.06.2015 13:20

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesine kısa bir süre kala Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü "Haydi Gençler Viranşehir Gençlik Merkezi'ne"sloganı ile gençlere çağrıda bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak gençlerin eğitiminde önemli bir yeri olan okullara takviye olarak, fiziki ve zihni gelişmelerine de yardımcı olacak şekilde kursların açıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Enver Alay, kurslara çok sayıda vatandaşın rağbet gösterdiğini söyledi.

Viranşehir Gençlik Merkezi olarak bu ihtiyacı göz önünde bulundurup, gençliğin yaşadığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak için hazır olduklarını dile getiren Alay, "Gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesini sağlamayı ve bu amaçlarla, gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri her türlü imkanı elimizden geldiğince sağlamaya hazırız" diye konuştu.

Toplumun önemli bir kesimini oluşturan çocuklarımızı ve gençlerimizi, sokak, kahve köşelerinden, oyun salonlarından kurtaracak çalışmaları bir görev olarak görüyoruz diyen Alay, kursların gençler üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirtti.

Merkezde Osmanlıca, Arapça, İngilizce, Kur'an-ı Kerim, Satranç, Bilgisayar, Matematik, Halk Oyunları, Gitar, Bağlama, Resim, Masa Tenisi gibi kurslara kayıtların başladığını belirten Alay, kursların tamamen ücretsiz olduğunu söyledi.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların Bahçelievler Mahallesinde bulunan Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü'ne gelip hizmetten faydalanabileceğini söyleyen Alay, kurslara 7 ile 29 yaş arası gençlerin katılabileceğini ifade ederek, talep olması halinde farklı türde kurslarında açılabileceğini kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement