Voleybol: Avrupa Challange Kupası - Son Dakika
Spor

Voleybol: Avrupa Challange Kupası

Voleybol: Avrupa Challange Kupası

Kupada yer alan 4 Türk ekibinin mücadelesi devam ediyor.

23.12.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Avrupa Challange Kupası'nda yer alan 4 Türk ekibinin mücadelesi devam ediyor.

Bayanlarda Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İlbank, erkeklerde ise Galatasaray FXTCR ve Maliye Milli Piyango, 4. tur maçlarını ocakta yapacak.

Bayanlar 4. turunda Ukrayna'dan Orbita ile eşleşen Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilk maçı sahasında oynayacak. 13 Ocak 2015'teki karşılaşma Bursa Cengiz Göllü Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak.

İlbank da Rus ekibi Uralochka ile eşleştiği 4. tur ilk maçında saha avantajını kullanacak. 14 Ocak 2015'te Ankara'daki TVF Başkent Salonu'nda yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak.

Erkeklerde Galatasaray FXTCR ile Slovak Chemes Spisska Nova Ves arasındaki eşleşmenin ilk maçı 13 Ocak 2015'te İstanbul'da yapılacak. Burhan Felek Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Romanya'dan Dinamo Bükreş ile eşleşen Maliye Milli Piyango ise ilk maçını deplasmanda yapacak. Bu maçın tarihi daha sonra belli olacak.

Deplasmanlı lig usulüne göre yapılacak 4. turda takımlar, biri iç diğeri dış sahada olmak üzere iki maç oynayacak. İki maç sonunda puan üstünlüğü bulunan takım, çeyrek finale yükselecek. İkinci maç sonundaki puan eşitliği durumunda, 2. maçın hemen ardından oynanacak "altın set" tur atlayan takımı belirleyecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Avrupa Challange Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement