Voleybol İçin Bir Gün Daha" - Son Dakika
Spor

Voleybol İçin Bir Gün Daha"

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV), Avrupa'nın 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getirmek için organize ettiği "Voleybol İçin Bir Gün Daha" etkinliğinin İstanbul ayağı yapıldı.

29.02.2016 15:36

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV), Avrupa'nın 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getirmek için organize ettiği "Voleybol İçin Bir Gün Daha" etkinliğinin İstanbul ayağı yapıldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki etkinlik kapsamında oynanan maçta, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, federasyonun yönetim kurulu üyeleri, Saran Group ve Saran Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, müzisyenler Sinan Akçıl, Özgün Uğurlu, Betül Demir, Ömür Gedik ve İlyas Yalçıntaş'ın yanı sıra voleybol camiasından isimler mücadele etti.

Etkinlikte konuşan Özkan Mutlugil, Türkiye'nin gerek resmi organizasyonlarda elde edilen başarılar gerekse voleybola gösterilen ilgiyle Avrupa'nın en önemli ülkelerinden biri olduğunu dile getirerek, "Bunu, voleybol için bir gün daha etkinliğine halkımızın gösterdiği ilgiyle birlikte bir kez daha kanıtladık. Ulaştığımız 4 bin katılımcı sayısı itibarıyla bu projeye dahil olan ülkeler arasında üst sıralarda yer aldık" diye konuştu.

Organizasyona katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar da Spor AŞ olarak her yıl 10 binden fazla çocuğa ücretsiz voleybol eğitimi verdiklerini vurgulayarak, "Bizler, genç neslin spordaki ilk tecrübelerini doğru ellerde edinmelerinin bir zorunluluk olduğunun farkındayız. Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Spor AŞ Ligi ile çocuk gruplarında 54 voleybol takımını ağırladık. Bu, onların sporcu ruhuna, yıldız olmaları yolunda sihirli bir dokunuştu. Bugün de etkinliğe imza atan Türkiye Voleybol Federasyonuna ve Özkan Mutlugil'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sadettin Saran ise Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptıkları pazarlama ve medya ortaklığı anlaşması için voleybola gösterilen ilginin kendilerini harekete geçirdiğini anlatarak, "Bugün, ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha anlamış olduk. Avrupa Voleybol Konfederasyonunun düzenlemiş olduğu bu etkinlikte yer almaktan çok büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Bundan sonra her yerde, bugün olduğu gibi voleybolu daha fazla göreceğimizi düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Organizasyonun Türkiye ayağında 81 ilde düzenlenen etkinliklerde 4 binden fazla sporseverin sahaya çıktığı bildirildi. Etkinliklere milli voleybolcular, antrenörler, öğrenciler ve voleybolseverlerin katıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol İçin Bir Gün Daha' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement