Volkan'ın Hatası Fener'e Pahalıya Patladı - Son Dakika
Spor

Volkan'ın Hatası Fener'e Pahalıya Patladı

Fenerbahçe'nin Sivaspor'u 4-1 yendiği maçta Volkan Demirel'in büyük hatası golle sonuçlandı.

13.12.2014 10:09  Güncelleme: 10:30

Fenerbahçe sezonun 13. haftasında ilk kez 3 farklı bir galibiyet elde etti! Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 yenen sarı lacivertlilerin gollerini Bekir, Sow (2) ve Kuyt atarken, konuk ekibin tek sayısı Chahechouhe'dan gelirken, Volkan Demirel'in hatası maça damga vurdu.

AATIF AFFETMEDİ

Karşılaşmanın 13.dakikasında gelişen Sivasspor atağında, Aatıf Chahechouhe Volkan Demirel'i mağlup ederek takımı adına eşitlik golünü kaydetti. Ancak gol öncesinde Volkan Demirel'in çıkışı dikkat çekti ve eğlenceli benzetmeler yapıldı.

VOLKAN, NEUER'E BENZETİLDİ

Volkan Demirel'in ceza sahası dışına kadar açılmasının ardından Sivasspor golü bulurken, deneyimli eldivenin bu çıkışı Bayern Münih forması giyen Manuel Neuer'in karakteristik kaleci özelliğine benzetildi. Tecrübeli kalecinin bu çıkışı sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, "Volkan Demirel, Manuel Neuer'e özendi" yorumları yapıldı.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR


Volkan\'ın Hatası Fener\'e Pahalıya Patladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Volkan'ın Hatası Fener'e Pahalıya Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yusuf can: ne kadar saçma bir başlık! FB zaten farklı kazanmış, pahalıya malolan nedir anlamadım!!!! 7 7 Yanıtla
  • selim can: ben amatöe kaleciyim kale boşaltılmaz çıktığı yer kaleye 35 metre kademeye gelen arkadaşı var farz etki gelende yok yetişemeyeceği kesin ne çıkarsın o kaleden kal kalende kurtarma şansın daha fazla olur ayrıca kırmızı görecek adama hafif dokunsa çok forumsuz volkan kaç haftadır hatalı goller yiyor çok agır koşamıyor onun için kalede kalması lazım daha doğrusu mert şuan kalede olmalı volkan dinlendirilmeli 9 0 Yanıtla
  • MANISALI: O nouer degil.bildigin ayı 5 3 Yanıtla
  • Deli: Akşam maçi izlemeyip sabah bu tür yorum yapilan sitelerde maçi izlemiş gibi yapanlar :D 6 0 Yanıtla

Advertisement