Volkan Konak'tan Mustafa Sarıgüle Adaylık Desteği - Son Dakika
Güncel

Volkan Konak'tan Mustafa Sarıgüle Adaylık Desteği

Volkan Konak\'tan Mustafa Sarıgüle Adaylık Desteği

Karadenizli ünlü sanatçı Volkan Konak, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Şişli Belediyesinin düzenlediği organizasyonda sahne aldı.

02.09.2013 09:15  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadenizli ünlü sanatçı Volkan Konak, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Şişli Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda sahne aldı. Konak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda adaylık sinyali veren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e 'Başkan aday olursa oyum başkana' diyerek destek verdi.

Şişli Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında Cevahir Alışveriş Merkezi önünde bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler kapsamında sahne alan Karadenizli ünlü sanatçı Volkan Konak Şişlililere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık sinyali verirken sanatçı Volkan Konak'ta "Sarıgül aday olursa oyum ona" dedi.

"Kavga edenler için biran önce barış diyoruz" diyen Volkan Konak, Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda, "Başkan aday olursa oyum başkana" dedi.

Konak, "Dünya Barış Günü gibi anlamlı bir etkinlik çerçevesinde gelmeyi çok istediğim Şişli'de sahne almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bize bu imkanı sağlayan ve beni sizlerle buluşturan Başkan Mustafa Sarıgül'e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmasının ardından çeşitli yörelere ait seslendirdiği şarkılar ile sahnede performansı gösteren Konak, dinleyicileri adeta mest etti. Konak bazı şarkılarını ise hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konak zaman zaman şarkı aralarında okuduğu şiirlerle de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Volkan Konak'ı gösterdiği performans dolayısıyla tebrik eden Başkan Sarıgül, "Biraz önce Volkan Konak bir şey söyledi. Bu benim sorumluluk duygumu daha da arttırdı. Sevgili Volkan Konak dedik ki; 'Sarıgül aday olursa oyum onun' dedi. Ben Volkan Konak'a çok teşekkür ediyorum. Bütün İstanbul'un huzurunda söz veriyorum ayrım yapmayacağım. Öteki olmayacak bütün yüzdelikleri bazıların söylediği gibi yüzde ellinizi değil yüzde yüzünüzü kucaklayacağım" diye konuştu.

Zaman zaman Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'de Konak'ın seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Yerine göre halayların çekildiği, yerine göre horonların tepildiği Volkan Konak konseri yaklaşık 2 saat sürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Volkan Konak'tan Mustafa Sarıgüle Adaylık Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement