Volkan, Trabzon Taraftarını Tahrik Etti mi ? - Son Dakika
Spor

Volkan, Trabzon Taraftarını Tahrik Etti mi ?

Volkan, Trabzon Taraftarını Tahrik Etti mi ?

Trabzonspor Yönetimi, olaylı maçta Volkan Demirel'in tribünleri tahrik ettiğini iddia etmişti ancak raporlarda böyle bir bilgi yer almadı.

13.03.2014 12:21  Güncelleme: 12:23

Tri­bün olay­la­rı ne­de­niy­le ta­til edi­len Trab­zons­por-Fe­ner­bah­çe ma­çı­nın tem­sil­ci­le­ri ve ha­kem Bü­lent Yıl­dı­rım ra­por­la­rı­nı ön­ce­ki gün Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu (TFF) Hu­kuk Ku­ru­lu'na tes­lim et­ti. Ku­rul, bu ra­por­la­rı za­man kay­bet­me­den Pro­fes­yo­nel Fut­bol Di­sip­lin Ku­ru­lu'na (PFDK) gön­der­di.

FENERBAHÇE 3-0 HÜKMEN GALİP

Bu­gün ya­pı­la­cak PFDK top­lan­tı­sın­da olay­lar­la il­gi­li ka­rar­la­rın bü­yük ih­ti­mal­le ve­ril­me­si bek­le­ni­yor. Da­ha son­ra Tah­kim Ku­ru­lu ni­ha­i ka­ra­rı­nı ve­re­cek. 15 gün için­de de TFF Yö­ne­tim Ku­ru­lu bir ara­ya ge­lip ma­çın sko­ru­nu ta­yin ede­cek. TFF yö­ne­timinin ya­pa­ca­ğı top­lan­tı­da üye­le­rin bü­yük bir kıs­mı­nın kar­şı­laş­ma­nın Fe­ner­bah­çe le­hi­ne 3-0 hük­men sa­yıl­ma­sı­nı is­te­ye­cek­le­ri be­lir­ti­li­yor.

MAÇ 3 DEFA DURDURULDU

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; tem­sil­ci ve ha­kem­le­rin, ra­por­la­rı­na olay­la­rın ta­kım­la­rın ısın­ma­ya çık­tık­la­rı za­man baş­la­dı­ğı­nı yaz­dık­la­rı öğ­re­nil­di. Ta­kım­la­rın kar­şı­laş­ma ön­ce­si ısı­nır­ken Fe­ner­bah­çe ka­le­ci­si Vol­kan De­mi­rel'e çok sa­yı­da ya­ban­cı mad­de­nin atıl­dı­ğı di­le ge­ti­ril­di. Ra­por­lar­da olay­lı kar­şı­laş­ma­nın, ha­kem Bü­lent Yıl­dı­rım ta­ra­fın­dan 3 ke­re dur­du­rul­du­ğu­na işa­ret edi­lir­ken, bu du­rak­la­ma­lar­dan 2'si­nin 2'şer da­ki­ka, bi­ri­nin ise 7 da­ki­ka ol­du­ğu ifa­de edil­di.

İşte raporda yer alan çarpıcı detay­lar:

1) TEK TEK SAYDILAR

Ra­por­lar­da ta­kım­la­rın ısın­ma­ya çık­ma­sıy­la baş­la­yan ve er­te­le­me dü­dü­ğü­ne ka­dar sa­ha­ya atı­lan mad­de­ler tek tek ra­por edil­di. Di­sip­lin ku­ru­lu üye­le­ri ay­rı ay­rı ya­zı­lan ya­ban­cı mad­deleri say­dı­lar. Top­lam 320 ta­ne ya­ban­cı mad­de­nin sa­ha­ya atıl­dı­ğı­ tes­pit edil­di. Ka­pı ko­lu, du­var ta­şı, çak­mak, çok sa­yı­da bo­zuk pa­ra­nın atıl­dı­ğı di­le ge­ti­ril­di.

2) TEMSİLCİYE DE YABANCI MADDE

Ra­por­lar­da Vol­kan De­mi­rel ve sa­ha için­de­ki tem­sil­ci­ye sa­haya atı­lan ya­ban­cı mad­de­le­r­den isa­bet et­ti­ği ama her iki­sin­de de her­han­gi ya­ra­lan­ma ol­ma­dı­ğı di­le ge­ti­ril­di.

3) İDDİA BOŞA ÇIKTI

Bilindiği gibi Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe 'nin golünden sonra Volkan Demirel'in sevincinin taraftarı tahrik ettiğini ileri sürmüştü. Ancak Disiplin Kurulu'na giden hiçbir raporda Volkan Demirel'in taraftarı tahrik ettiği yönünde bir yazı bulunmuyor.

4) TRABZON'DAN BASKI YOK

Maçın ertelenmesinden sonra soyunma odası koridorlarında müsabakanın temsilcilerine Trabzonspor yönetimi tarafından baskı yapıldığı iddia edilmişti. Gözlemci hazırladığı raporda kendisine veya hakemlere bir baskı olmadığını yazdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Volkan, Trabzon Taraftarını Tahrik Etti mi ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • s. baş: volkan demirel ile emre belezoğlu dunyanın en çirkef top-cularıdır 18 12 Yanıtla
    OSMANLI: dünyayı katıyorsan bu işin içine anladığım kadarı ile sen türk değilsin özürrrrrrrrrr yunanlımısın ! utanma açık ol hangi takımlısın. 0 0
  • Muhammed ERCAN: 2010 - 2011 SEZON ŞAMPİYONU TRABZONSPOR .. <3Galatasaray <3 12 12 Yanıtla
  • İBRAHİM KUPADELİSİOĞLU: TEYYİP KUPAMIZI VERSİNNN SÖZ OYUMU AKEPEYE VERCEM ULAAA 11 6 Yanıtla
    CEMİL: tayyibin senin zihniyetli birinden oya ihtiyacı yok kardeş......takım tutar gibi parti tutandan zaten bi hayır gelmez bu memlekete....sen git karadeniz gastesini oku evinde arada birde hamsi avlamaya çık belki oltana o kupanın sapı filan talılır 0 0
  • eko: hala kupa diye hepinizi kandurdular.bşk bitane bakırcılardan kupa yaptır üzerinede seni uzaktan sevmek aşkların en cüzeli yaz gönder sevinsiler 5 5 Yanıtla
    ŞANLIFENERBAHÇE: EKO haberin yok galiba ALÇIDAN güzel bir EL şeklinde kupa yapmışlar yolayacaklarmış :))) 0 0
  • İBRAHİM KUPADELİSİOĞLU: TEYYİP KUPAMIZI VERSİNNN SÖZ OYUMU BİLALE VERCEM ULAAA 4 3 Yanıtla
  • İBRAHİM KUPAMANYAĞIOĞLU: ULAAA KUPAMUZU VERUNNNNN VERUNNNNNNN ŞİKECULAR SİZUU 3 3 Yanıtla
  • ULA: Fenerbahçe yönetimini takındığı tavırdan dolayı tebrik ediyorum.Bazen sessiz kalmak bazılarına en güzel cevap olsa gerek. 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement