World Energy Outlook 2014" Raporu Türkiye Tanıtımı - Son Dakika
Ekonomi

World Energy Outlook 2014" Raporu Türkiye Tanıtımı

"World Energy Outlook 2014" raporu Türkiye tanıtımı 22 Aralık 2014 Pazartesi günü Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Sabancı Üniversitesi Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) tarafından gerçekleştirilecek.

15.12.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"World Energy Outlook 2014" raporu Türkiye tanıtımı 22 Aralık 2014 Pazartesi günü Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Sabancı Üniversitesi Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) tarafından gerçekleştirilecek.

TÜSİAD açıklamasına göre, raporun Türkiye sunumu Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) Başekonomisti Dr. Fatih Birol tarafından yapılacak.

Birol, rapor sunumunda, üretim bölgelerinde yaşanan son gelişmeler, ana tüketim merkezlerinde enerjinin hangi kaynaklardan sağlanacağı, enerji verimliliğinin potansiyeli, 2015 yılında Paris'te gerçekleştirilecek İklim Zirvesi Toplantısı ve bunun gibi küresel enerji piyasalarında gündemi belirleyecek konulara ilişkin "World Energy Outlook" bulgu ve projeksiyonlarını detaylı olarak aktaracak.

Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve programa katılması durumunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi World Energy Outlook 2014' Raporu Türkiye Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement