Worldcard, Mtv Ödemesinde 3 Taksit Fırsatı Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Worldcard, Mtv Ödemesinde 3 Taksit Fırsatı Sunuyor

Yapı Kredi'nin tüm bireysel kredi kartı kullanıcıları, 31 Temmuz'a kadar gerçekleştirecekleri Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemelerinde 3 taksit imkanına sahip olacak.

02.07.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi'nin tüm bireysel kredi kartı kullanıcıları, 31 Temmuz'a kadar gerçekleştirecekleri Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemelerinde 3 taksit imkanına sahip olacak.

Yapı Kredi açıklamasına göre, Worldcard, MTV  ödemesinde 3 taksit fırsatı sunuyor. Yapı Kredi'nin tüm bireysel kredi kartı kullanıcıları 31 Temmuz'a kadar gerçekleştirecekleri MTV ödemelerinde 3 taksit imkanına sahip olacak. Ayrıca kullanıcılar, Sonax ve Euromaster'dan yapacakları alışverişlerde indirim fırsatı kazanacak.

Kampanya kapsamında 31 Temmuz'a kadar MTV ödemelerini Yapı Kredi İnternet Şubesi, www.worldcard.com.tr ya da www.gib.gov.tr üzerinden Yapı Kredi banka kartları ve Worldcard ile yapanlar 360 TL değerindeki Sonax Hybrid Boya Koruma Paketi'ni 180 TL'ye alabilecek. Ayrıca Sonax Hybrid Boya Koruma Paketini Worldcard ile alan müşterilere 150 mililitrelik (ml) Sonax Klima Temizleyicisi hediye edilirken, artı 4 taksit imkanından faydalanma fırsatı da sunulacak.

Kampanyaya katılanlar ayrıca Euromaster'dan ücretsiz 11 nokta kontrolü yaptırabilecek ve bireysel araçlara klima gazı dolum ücretinde 49 TL'lik indirimli fiyattan yararlanabilecek. Binek, 4x4 ve SUV araçları kapsayan kampanya 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Worldcard, Mtv Ödemesinde 3 Taksit Fırsatı Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement