Xiaomi Mi3 mü Dediniz? 5 Saniyede Yok Sattı! - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi Mi3 mü Dediniz? 5 Saniyede Yok Sattı!

Xiaomi Mi3 mü Dediniz? 5 Saniyede Yok Sattı!

Xiaomi'nin yeni nesil üst seviye akıllı telefon modeli Mi3, Hindistan'da satışa sunulmasından 5 saniye sonra tüm stoklarını eritti!

02.08.2014 00:21

Xiaomi'nin yeni nesil üst seviye akıllı telefon modeli Mi3, Hindistan'da satışa sunulmasından 5 saniye sonra tüm stoklarını eritti! İşte detaylar…

Xiaomi, Çin akıllı telefon pazarında uygun fiyatla sattığı modellerle kırdığı rekoru, şimdi de Hisdistan'a taşıdı. Geçtiğimiz aylarda dünyanın en ince telefonu unvanını da kazanmayı başaran akıllı telefon üreticisi, en yeni nesil akıllı telefon modeli Mi3 ile yeni bir rekora daha imza attı.

Çin'in ardından Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa ülkelerine açılma kararını veren ve Mi3 ile ilk adımı atan Xiaomi, Hindistan'da 5 saniye içinde tüm stoklarını eritmeyi başardı. Hisdistan'ın en büyük online E-Ticaret sitelerinden biri olan Flipkart üzerinden satışa sunulan Mi3, 6. Saniye itibariyle satışını kapattı.

Xiaomi Mi3'ün özelliklerini bir kez daha hatırlamak gerekirse, 1080 x 1920p çözünürlüğünde ve 5 inç büyüklüğünde ekrana sahip akıllı model, 4 çekirdekli 2.3 GHz hızında çalışan Snapdragon 800 CPU ve Adreno 330 GPU işlemcisine sahip. 2 GB Ram ve 16 GB dahili depolama alanı da yine Xiaomi'nin üst seviye modelinin özellikleri arasında yer alıyor.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Xiaomi Mi3 mü Dediniz? 5 Saniyede Yok Sattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement