Yağmur Araçlarında Mahsur Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Yağmur Araçlarında Mahsur Bıraktı

Yağmur Araçlarında Mahsur Bıraktı

Zonguldak’ta sahur vakti başlayan fırtına ve sağanak yağmur sokakları göle çevirdi.

16.07.2014 09:31

Zonguldak’ta sahur vakti başlayan ve yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağmur kent merkezi ve Ereğli’yi göle çevirdi. Kdz Ereğli ilçesinde bir çok araç sular altında kaldı. Ereğlili vatandaşlar alt yapının yetersiz olmasına tepki gösterdi. Belediyeyi aradıklarını ifade eden vatandaşlar herhangi bir yardımın gelmemesinden şikayet etti. 

Kent merkezinde de caddeler sular altında kaldı. Kozlu ilçesinde onlarca iş yeri ve evi su bastı. İtfaiye ekipleri gelen her ihbarı değerlendirdi. Kozlu Belediyesi ekipleri ise işyerlerine giren suyu tahliye etti. Fırtına sebebiyle de onlarca ağaç yola devrildi. Kırılan dalları görevliler temizlemek için uzun süre uğraştı. Zonguldak ile Kozlu’yu bağlayan karayolu da sular altında kaldı. Yoldan geçen lüks otomobil yükselen suda mahsur kaldı. Araç çekici yardımı ile kurtarıldı. 

Bir başka kurtarma operasyonu da Kozlu’da gerçekleşti. Sel sularının getirdiği çamura batan bir otomobil Kozlu Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı. Uzun süren çalışmanın ardından çamura batan ve içinde ailenin bulunduğu otomobil kurtarıldı. 

Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.  

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yağmur Araçlarında Mahsur Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement