Yahyalı'da Fotoğrafçılık Kursu - Son Dakika
Yerel

Yahyalı'da Fotoğrafçılık Kursu

Yahyalı ilçesinde düzenlenen dijital fotoğrafçılık kursu başladı.

26.02.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahyalı ilçesinde düzenlenen dijital fotoğrafçılık kursu başladı.

Yahyalı Kaymakamlığı ve Yahyalı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan ve İlçe Kaymakamı Metin Esen, Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Kılıç ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı'nın da katıldığı fotoğrafçılık kursu başladı. Kurs eğitmeni fotoğrafçı Hacı Baba Lale, amaçlarının genç kuşağa fotoğrafçılık sanatını sevdirerek, bu sanatları yaşatmak olduğunu söyledi.

Kurs kapsamında 30 kursiyere toplam 96 saat temel fotoğraf eğitimi, çekim teknikleri, makro çekim teknikleri, gece çekim teknikleri gibi başlıca eğitimler verileceğini kaydeden Lale, yeni nesil gençlerin ve fotoğraf sanatına ilgi duyanlara kurs imkanı sağlayan Yahyalı Kaymakamı Metin Esen ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Yılmaz'a teşekkür etti.

Eğitimler sonunda kursiyerlerin çektikleri fotoğrafların arşivlenerek sergileneceğini anlatan Lale, "Kursla hızla gelişen güzel coğrafyamızın ve tarihi bölgemizin gelecek nesillere bugünkü konumunu ölümsüzleştirme fırsatı sunuyoruz" dedi.

Halk Eğitim Müdürü Veysel Yılmaz da müdürlüklerince mesai saati dışında hizmet binasında açtıkları kursun hafta içi 4 gün süreceğini ve eğitimler sonunda kursiyelere sertifika dağıtacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yahyalı'da Fotoğrafçılık Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement