Yakınlarının Gözü Önünde Kazada Ölen Yasemin Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Yakınlarının Gözü Önünde Kazada Ölen Yasemin Toprağa Verildi

Yakınlarının Gözü Önünde Kazada Ölen Yasemin Toprağa Verildi

Kütahya'da lise mezunu olan ve üniversite sınavlarına hazırlanan 19 yaşındaki Yasemin Güngör, dün yolun karşısına geçtiği sırada kendisini bekleyen yakınlarının gözü önünde minibüsün çarpması sonucu öldü.

27.09.2015 14:52

Kütahya'da lise mezunu olan ve üniversite sınavlarına hazırlanan 19 yaşındaki Yasemin Güngör, dün yolun karşısına geçtiği sırada kendisini bekleyen yakınlarının gözü önünde minibüsün çarpması sonucu öldü. Yasemin, bugün köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, Kütahya- Tavşanlı karayolunun 25'inci kilometresindeki Köprüören Köyü kavşağında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kütahya'dan Köprüören Köyü'ne gitmek için yanındaki kız arkadaşı Pınar ile birlikte Tavşanlı minibüslerine binen Yasemin Güngör, Köprüören Köyü kavşağında araçtan indi. Kendisini bekleyen  yakınlarının bulunduğu yolun karşısına geçmek isteyen Yasemin Güngör'e, Tavşanlı yönünden gelen Fatih Benli yönetimindeki 43 DE 044 plakalı minibüs çarptı. Minibüsün düştüğü kaputunun üzerinde yaklaşık 100 metre kadar gittikten sonra yol kenarına savrulan Yasemin Güngör olay yerine öldü. Gözaltına alınan minibüs sürücüsü Fatih Benli, yapılan sorgulamasının ardından 'Taksirle adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Ölen Yasemin Güngör'ün cenazesi bu sabah yakınları tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak merkeze bağlı Köprüören Köyü'ne götürüldü.

Köy caminde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Yasemin Güngör gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi. - Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yakınlarının Gözü Önünde Kazada Ölen Yasemin Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement