Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun Açıklaması

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, "Yalova'da son üç yılda kimsesiz engelliler için yaklaşık 7 milyon 500 bin lira harcama yapılmıştır" dedi.

20.05.2015 18:20

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, "Yalova'da son üç yılda kimsesiz engelliler için yaklaşık 7 milyon 500 bin lira harcama yapılmıştır" dedi.

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü tarafından müdürlük binasında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi için toplantı düzenlendi.

Uzun, toplantısında Yalova'da 4 bin 320 engelli bireyin bulunduğunu söyledi.

20 Mayıs itibariyle bin 420 engelliye evde bakım hizmeti olarak 1 milyon 128 bin lira harcandığını belirten Uzun, "İlimizde 2 adet özel bakım evinde 111 engellinin ücreti devletimiz tarafından karşılanmıştır. Dört ay içerisinde bu 2 özel bakım evine 777 bin lira ödeme yapılmıştır. Yine 1453 engelli vatandaşımıza ücretsiz seyahat kartı verildi. Yani Yalova'da son üç yılda kimsesiz engelliler için yaklaşık 7 milyon 500 bin lira harcama yapılmıştır. Amacımız ilimizdeki engellilerin en iyi şekilde yaşamalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban da düzenlenen toplantıya katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement