Yalova'da Kundaklama ve Hırsızlık - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Kundaklama ve Hırsızlık

Yalova'da hırsızlık ve kundaklama olaylarına karıştığı iddia edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken olaylara karıştığı ileri sürülen 5 kişi ise serbest bırakıldı.

20.01.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da hırsızlık ve kundaklama olaylarına karıştığı iddia edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken olaylara karıştığı ileri sürülen 5 kişi ise serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre; Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmasıyla, Yalova Belediyesi Süleymanbey Mahallesi Umut Merkezi'nin yanı sıra bir çok işyerinde hırsızlık yapan ve yine hırsızlık yaptıkları Bayraktepe Sosyal Tesisleri'ni kundakladığı ileri sürülen M.C.M. (22) ve A.A.'yı (21) yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlıların çaldığı iddia edilen malzemeleri satın aldığı tespit edilen ikinci el spot işi yapan M.Y. (40) ve Ü.B'nin (35) yanı sıra zanlılara yardım ettikleri iddia edilen F.F, S.K ve S.A. da gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan M.C.M ve A.A tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer zanlılar ise serbest bırakıldı.

Öte yandan tutuklanan zanlıların üzerinde bıçak ve bir miktar bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ayrıca zanlıların bir kahvehaneden çaldıkları 106 ekran LCD televizyon ile Umut Merkezi'nden çaldıkları giyim eşyası ve elektrikli ev aletleri de saklandıkları yerde bulunarak sahiplerine teslim edildi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da Kundaklama ve Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement