Yalova'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğünce, Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında Yalova'da 9. sınıfta öğrenim gören öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

22.05.2015 17:47

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğünce,  Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında Yalova'da 9. sınıfta öğrenim gören öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Cebiroğlu burada yaptığı konuşmada teknolojik gelişim ve değişimin gerisinde kalmanın devletleri ve milletleri etkilediğini dile getirdi.

Geleceğin teminatı olan gençlerin teknolojiye ayak uydurması için sürekli çalışma yapıldığını belirten Cebiroğlu, "Her gecen gün eğitimde kalite artıyor. Fatih projesi sayesinde öğrencilerimiz teknolojiyi yakından takip ederek teknolojiyle eğitim alıyorlar. Bu proje sayesinde daha başarılı gençler yetiştireceğimize inanıyorum" diye konuştu

Mete de proje kapsamında öğretmen ve öğrencilere 2 bin 372 tablet dağıtıldığını söyledi.

Tabletlerin yüzde 100 yerli tasarımla üretildiğini belirten  Mete, şu ana kadar Yalova'da 22 lise ve 2 kurumda çalışmaların tamamlandığını ifade etti.

Cebiroğlu ve protokol üyeleri daha sonra öğrencilere tablet bilgisayarların dağıtımını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement