Yalova'da Örnek Sürücülere Plaket - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Örnek Sürücülere Plaket

Yalova Emniyeti tarafından düzenlenen törenle yılın örnek sürücülerine plaket verildi.

08.05.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle yılın örnek sürücülerine plaket verildi.

Karayolu Trafik Haftası nedeniyle Yalova Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından bir etkinlik düzenledi. Programın açılış konuşmasını yapan Yalova İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazaları hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Yüksel, geçtiğimiz yıl Yalova'da trafik kazaları nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Karayolu Trafik Güvenliğinin sağlanması için, eğitim ve mühendislik hizmetlerinin geliştirilmesine paralel olarak, trafik denetiminin de etkin biçimde yerine getirilmesi önem taşımaktadır. Trafik denetiminin temel hedefi, yol kullanıcıların güvenli olmayan davranışlarını en aza indirgeyerek, trafik kazalarını ve yol açtığı kayıpları azaltmaktır. İlimizde şehir merkezinde, İlçelerde, köylerde ve şehirlerarası yolda 2013 yılında toplama bin 300 trafik kazası meydana gelmiş bu kazalarda 9 kişi hayatını kaybetmiş, 951 kişi ise yaralanmıştır" diye konuştu.

Programda daha sonra yılın örnek sürücülerine plaket verildi. Yılın örnek otomobil sürücüsü seçilen Özlem Kar'a plaketini Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt verdi. Yılın örnek ticari araç şoförü Bilnur Karakuş'a plaketini Yalova Belediye Başkan Vekili Ömer Aslan takdim etti. Yılın örnek Acil Sağlık Görevlisi seçilen İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nde görev yapan Sağlık Memuru Mesut Ercihan'a plaketini Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu takdim etti. Sürücülerin bugüne kadar hiç ceza puanı almadığı ve uygulama sırasında kurallara uyduğu öğrenildi.

Programda daha sonra yılın örnek trafik görevlilerine de plaket verildi. Yılın trafik görevlisi seçilen Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nacip Şahin, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mikdat Bahadır ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Erkan Çınar'a plaketlerini İl Jandarma Alay Komutanı Osman Aslan takdim etti. Yılın trafik görevlisi Armutlu Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş  Nazif Öskan Özer'e ve yılın örnek trafik görevlisi Yalova Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nde görevli Trafik Zabıtası Serkan Ata'ya ödülünü Müdür Yüksel takdim etti. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da Örnek Sürücülere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement