Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Peygamber Efendimiz, insanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilmiştir" dedi.

14.04.2015 17:26

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Peygamber Efendimiz, insanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilmiştir" dedi.

Salman, yayınladığı yazılı açıklamada Kutlu Doğum Haftası'nın Yalova'ya, ülkeye ve tüm insanlığa iyilikler ve güzellikler getirmesini diledi.

Nisan ayının 14 ile 20 arasında Kutlu Doğum Haftası'nın kutlandığını belirten Salman, şunları kaydetti:

"Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum günü olan Kutlu Doğum Haftası'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Peygamber Efendimiz, insanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilmiştir. Ben bütün dünyanın O'nun verdiği mesajları daha iyi algılanmasını temenni ediyorum."

Altınova Belediye Başkanı Oral'ın mesajı

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, İslam aleminin 14 ile 20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası'nı kutladıklarını belirtti.

Oral, yaptığı açıklamada Hz. Muhammed'in kardeşliği, barışı, dostluğu ve sevgiyi esas alan birisi olduğunu dile getirdi.

Tüm insanlığın Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Oral, şunları ifade etti:

"Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açan, barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olan peygamberimizi daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajının mahiyeti de doğru anlamıyla çok daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement