Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Orman ve Su işleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü Yalova İl Müdürlüğü tarafından Çınarcık ilçesinde saldırgan köpek denetimi yapıldı.

19.06.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su işleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü Yalova İl Müdürlüğü tarafından Çınarcık ilçesinde saldırgan köpek denetimi yapıldı.

Yalova İl Müdürü Nevzat Alğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların şikayetleri doğrultusunda ilçede saldırgan davranışlar gösteren sahipsiz köpekler ile ilgili denetim gerçekleştirildiğini bildirdi.

Denetimlerin, Çınarcık Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ve Çınarcık Belediyesi Veteriner İşleri Birimi personeliyle yapıldığını aktaran Alğan, şunları kaydetti:

"Yapılan denetimde 17 adet küpeli, 2 adet küpesiz sokak köpeği görülmüştür. 17 adet küpeli sokak köpeğinin Çınarcık Belediyesi Veteriner Hekimi tarafından yapılan ilk incelemesinde saldırgan özellik taşımadıkları tespit edilmiştir. Küpesiz 2 köpek, belediye veteriner işleri ekiplerince rehabilitasyon merkezine alındı. Hayvanları Koruma Kanununda belirtilen süreler çerçevesinde kısırlaştırma, aşılama ve küpeleme işlemi yapıldıktan sonra saldırganlık yönünden takibi yapılarak tehlike arz etmeyen köpekler alındığı yerlere bırakılacaktır."

Kişisel gelişim semineri

Yalova Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından personele yönelik "kişisel gelişim semineri" verildi.

Müdürlük personeli şehir ve bölge plancısı Esmetullah Avçil, Ahmet Kürşat Gedikoğlu Konferans Salonu'nda müdürlük personelinin gelişimi için seminer verdi.

Seminer kapsamında katılımcılara proje yönetiminde ekiplerin motivasyonu hakkında bilgi veren Avçil, daha sonra soruları yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement